Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΕΔΩ....ΕΙΜΑΣΤΕ.


Ακολουθήστε μας, αγαπήστε μας, " like "ήστε μας !!! και στο φατσοβιβλίο. (facebook στην καθομιλουμένη) 
 "Επιτραπέζια Αντισφαίριση Στα Σπάτα"  
           



Quick to learn but slow to master.







Διαβάστε την ενότητα  :

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ, ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ.


Ό,τι σχετικό με την αγωνιστική δράση και τους κανονισμούς της.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Όλοι θα θέλαμε να βελτιωθούμε και μάλιστα το συντομότερο. Με αφορμή ΚΑΙ τις αγωνιστικές υποχρεώσεις η πρόταση μου είναι, ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.
Αυτή μπορεί να γίνει όποτε βολεύει τον καθένα. Με άνεση, ηρεμία, συγκέντρωση και εξατομικευμένη. Η αντιστοιχία είναι, μια ατομική προπόνηση=ένα, τουλάχιστον , τετράμηνο, "γενικής" προπόνησης.
Όποτε  έχετε την οικονομική ευχέρεια και βρείτε τον χρόνο,  δοκιμάστε το.

Πληροφορίες ΚΑΙ γιαυτό...............εντός.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


06/2016
Το όνειρο μου.... ζωντανό και χαρούμενο.
Ευχαριστίες.




      ------------------------------------------
Θέλουμε την συνεργασία, με τους συλλόγους  γονέων και κηδεμόνων, με οικισμούς, με συλλόγους, για την διάδοση του αθλήματος στα σχολεία και την περιοχή μας. Αν κάποιος έχει επαφές ή ασχολείται με κάποιον από τους παραπάνω συλλόγους ας με ενημερώσει. Η εθελοντική προσφορά μας είναι προς διάθεση.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - 





Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, σχόλιο φίλου του ........σκακιού, με αφορμή την επίσκεψη του πολυπρωταθλητή Κασπάροφ, στην Θεσσαλονίκη. Πιστεύω πως πολύ εύκολα θα μπορούσαμε να βάλουμε στην θέση του σκακιού, το "επιτραπέζια αντισφαίριση". Χαρακτηρίστε την  πρόταση "ιεροσυλία" ή ότι άλλο. Εγώ όμως πιστεύω πως εύκολα γίνεται αυτή η αντικατάσταση.

 
Κατ αρχήν μπράβο στα παιδιά που συμμετέχουν και ενδιαφέρονται για ένα καταπληκτικό 
πνευματικό άθλημα μπράβο και στο κορίτσι που έγινε παγκόσμια πρωταθλήτρια.
Ευχαριστούμε και τον Κασπάροφ που μας επισκέφθηκε, ειδικά σε μια δύσκολη περίοδο.
Το σκάκι σε μαθαίνει πάρα πολλά πράγματα.
Να σκέφτεσαι, να μελετάς (το "σοβαρό" σκάκι θέλει πολλή μελέτη), να συγκεντρώνεσαι, 
να οραματίζεσαι, να σχεδιάζεις, να προβλέπεις, να έχεις επαφή με την πραγματικότητα
 (τον αντίπαλο), να κρίνεις (ώστε να κατανοήσεις τι προσπαθεί να κάνει ο αντίπαλος), 
να αλλάζεις τα σχέδια σου όταν πρέπει, να έχεις πνευματική πειθαρχία, να έχεις υπομονή, 
να είσαι ήρεμος (οι νευρικοί είτε μαθαίνουν να είναι ήρεμοι είτε παρατούν το άθλημα είτε
 χάνουν συνέχεια), να έχεις καλύτερη μνήμη να δίνεις προσοχή τόσο στη λεπτομέρεια όσο 
και στο γενικό σχέδιο, να ισχυροποιείς τον ψυχισμό σου ώστε να αντιμετωπίζεις καλύτερα
 τον αντίπαλο (πολλοί αγώνες πρωταθλητών έχουν κριθεί από αυτό), να αποκτάς περισσότερη
 εμπιστοσύνη στον εαυτό σου αφού παίζεις μόνο με τις δυνάμεις σου χωρίς να βασίζεσαι στο τυχαίο.
Και όλα αυτά ακόμη και αν η ασχολία σου σε επίπεδο απλού (αλλά σοβαρού) χόμπι, 
ο πρωταθλητισμός είναι πολύ πιο δύσκολος και απαιτητικός.
Δεν είναι τυχαίο ότι πάρα πολλοί σκακιστές είναι και επιτυχημένοι μαθητές/φοιτητές επιστήμονες.
Αν μου ζητούσαν να βάλω δυο νέα μαθήματα στα σχολεία από τα δημοτικά ως τα Λύκεια, 
θα διάλεγα βασικές αρχές οικονομίας (γιατί είμαστε άσχετοι ως λαός) και σκάκι που είναι
 από τις καλύτερες "πνευματικές γυμναστικές".

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - 


                            Εδώ θα είμαστε .............το πρώτο βήμα έγινε, Ο χώρος.!!!!!!!

12/2014
06/2016




O χώρος μπορεί να γίνει όσο όμορφος θέλουμε ΕΜΕΙΣ.

Θα βοηθούσε αν είχαμε : Ένα ακόμη τραπέζι,για τις προπονήσεις μας (επόμενος βασικός στόχος),06/2016 πλησιάζουμε (ΦΤΆΣΑΜΕ !!!!!!!!! με την βοήθεια της παρέας μας, αγοράσαμε δεύτερο αγωνιστικό, για την καλύτερη προπόνησή μας, ευχαριστίες σε όλους) , καλάθια αχρήστων (έχουμε οκ), γραφείο και φορεαμό που να κλειδώνει (βρέθηκε μην προσπαθείτε άλλο, παραχώρηση της Τ.Ε., για μας, ευχαριστίες και στους Δ.Κ. και Σ.Σ.και τον Κ.Π. για την μεταφορά ), καρέκλες ή πάγκους (μας έδωσαν, απο το γυμνάσιο, για την ώρα είμαστε εντάξει. Αν βέβαια έχουμε πολλούς φιλάθλους στους αγώνες ...........θα χρειαστούμε και άλλες....χεχεχε)11/2016 έχουμε και αγώνες και φιλάθλους και καρέκλες !!!! , αφίσες σχετικές ( έχουμε απο συνεργαζόμενο κατάστημα), γλάστρες με φυτά, ένα μεγάλο ρολόι (ήρθε..!!! χορηγία Γ.Π.), σωλήνες για τα μπαλάκια (ο χορηγός Κ.Α. φρόντισε και φτιάξαμε και "παραβαν" με τέτοιους, c κασσο.), χρώμα, για να βάψουμε και τον υπόλοιπο τοίχο (το κάναμε....καλλιτεχνικά 06/2016)..................04/2016 Ιδιαίτερες ευχαριστίες,  στον Cκάσσο, για την όρεξή  του να βοηθήσει οχι μόνο πρακτικά αλλά και αισθητικά. Η διάθεση του για συμπαράσταση μου δίνει μεγάλη ώθηση.

και ό,τι άλλο πιστεύετε οτι θα ήταν χρήσιμο.

Ευχαριστίες

Η εθελοντική προσφορά για ξεσκόνισμα, σκούπισμα, σφουγγάρισμα, τακτοποίηση, εικαστική παρέμβαση ..............είναι σε ισχύ ΠΑΝΤΑ.

 Θα ανεβάζουμε φωτογραφίες των αλλαγών, για να βλέπουμε την πρόοδο.

Έγινε και ένα ακόμη βήμα.....10/12/2014

Και άλλο βήμα.....03/01/2015 τρία τα τραπέζια μας, για την ώρα.


05/2015

Το νέο μας, ολοκαίνουργιο τραπέζι. Με την βοήθεια, "χορηγία" Παντελονίδης, των γνωστών γνωστών( Γ.Π., Θ.Γ., Κ.Λ. και Α.Σ.)  αποκτήσαμε ένα "αγωνιστικό" τραπέζι για της υποχρεώσεις που ξεκινούν αυτήν την βδομάδα.

06/2016

Είμαστε σχεδόν πλήρης. Το τέταρτο, δανεικό τραπέζι, θα μείνει μέχρι την αγορά καινούργιου "αγωνιστικού" . Έχουμε προγραμματίσει, πολλούς αγώνες για την ερχόμενη χρονιά.



                                     


Ό..........αγωνιστικός μας χώρος.




12/01/2015
O χώρος αρχίζει και "βγάζει" υγεία και ζωντάνια.






Κάποια στιγμή, που ανέβηκαν και τα παιδιά απο κάτω, δεν χωράγαμε.....τα τρια τραπέζια  δεν ήταν αρκετά.......λες ?? Είχαμε "ποικιλία" αθλητών. Μικροί, μεγάλοι, αρχάριοι, μέτριοι προχωρημένοι (Δ), "σκουριασμένοι" προχωρημένοι (Γ), φερέλπιδες " ώριμοι" (Ν). Όταν καταφέρουμε να είμαστε "ενιαίοι" στις προπονητικές ώρες, θα κάνουμε και καλύτερη δουλειά. Για την ώρα μας δίνει χαρά η συμμετοχή αλλά και το ενδιαφέρον που υπάρχει. Να τονίσω την ικανοποίηση που ένοιωσα όταν έδωσε συγχαρητήρια, μπαμπάς απο κάτω ,που συχνά ανεβαίνει για να δεί, για την ώρα. Που θα πάει θα δοκιμάσει και αυτός και πιστεύω οτι δεν θα αντισταθεί......,Μακάρι.
             
                              ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.....!!!!!!!!!!!!!


02/2015 Kαι "μπαλλοφράκτες" πατεντοεπαγγελματικοί και ντουλάπα, για να έχουμε τα πράγματά μας, συγκεντρωμένα.


05/2015


Και "μπαλοσυλλέκτης " για την προπόνηση ειδικών δεξιοτήτων........................













46 σχόλια:

  1. Tελικά ένα ακόμη σχέδιο μπαίνει μπροστά. Οι συνθήκες μοιαζουν ιδανικές. Χώρος φιλοξενίας, το "πατάρι" στο γυμναστήριο του Γυμνασίου Σπάτων, στην Μυκηναικών τάφων. Για την ώρα έχουμε δύο τραπέζια που πρέπει να ανέβουν επάνω. Οταν βρούμε άλλο ένα θα έχουμε πλούσια, τρία τραπέζια. Οι εμπλεκόμενοι βοήθησαν με τον τρόπο τους και ο γυμνασιάρχης και οι γυμναστές έδωσαν την ..........ευλογία τους. Αθλητική μαγιά υπάρχει και είμαι αισιόδοξος οτι θα αυγατίσει παρα πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν ανεβάσουμε τα τραπέζια θα σας πω τις μέρες και τις ώρες που θα γίνονται οι βασικές προπονήσεις. Θα υπάρχει η ευχέρεια, μετά απο συνενόηση, για περισσότερες προπονήσεις, ατομικές τέτοιες, αγώνες, τουρνουά κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την Τετάρτη 10/12/2014 μετά τις 18.30 θα γίνει μια προσπάθεια να ανεβάσουμε τα τραπέζια στον ημιώροφο. Αν θέλετε ελάτε για βοήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οχι μόνο ανέβηκαν αλλά έγινε και ο πρώτος "αγώνας". Νικητής ο έτερος φανατικός, που εν μέσω καταιγίδας, ήρθε για να δοκιμάσουμε τραπέζια, φωτισμό χώρο. Παμψηφεί.................ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ.!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έγιναν κάποιες βελτιώσεις, φέραμε και κάποια απαραίτητα για την προπόνηση, ρακέττες, μπαλάκια, "σωλήνες", προστατευτικά εκεί όπου χρειαζόταν (σκάλα) και ενημερωτικά. Λίγο λίγο θα προσθέτουμε κι άλλα. Βέβαια κάθε προσφορά δεκτή για προσωπική εργασία και προσφορά ειδών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως είπατεεεεεεεεεεεεεεεεεε ??????????? Δεν κατάλαβα...!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  6. ΑΙσθητική παρέμβαση................βάψιμο με χρώμα .............σχετικό σε σημεία που είχαν γραφτεί συνθήματα. Επίσης σε κολώνες για να δουμε πως φαίνεται στο σύνολο. Πιστεύω οτι αν βαφτεί έτσι θα έχουμε μια πολύ όμορφη και χρηστική ατμόσφαιρα. Για την ώρα οι περεμβάσεις είναι ....................μοναχικές. Ακόμη και το διάβασμα της αφίσας απο "κοντινούς" πέρασε στο ντούκου..... :-(
    Eίχα μια ελπίδα οτι θα σχολίαζαν τουλάχιστον θετικά την κίνηση. Αλλά πλήρη αδιαφορία δεν το περίμενα. Θα στρώσω που θα πάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τρίτο τραπέζι αγωνιστικό 25mm, αγοράστηκε από την φανατική παρέα. Μένει να "δεθεί" και να μεταφερθεί στον χώρο μας.
    Όμως ένα τέταρτο τραπέζι, που πιστεύω, πως θα το έχουμε σύντομα, θα το έχουμε για μόνιμη χρήση, μαζί με τα υπάρχοντα δύο. Το τρίτο, το καλό, θα προσπαθήσουμε να το χρησιμοποιούμε, βασικά για τις αγωνιστικές ομάδες. Ναι υπάρχουν και τέτοιες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο μπράβο! Εξαιρετική προσπάθεια και όλα φαίνονται υπέροχα! Μακάρι να ήμουν εκεί να τα καμαρώσω απο κοντά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιαυτό ανεβάζουμε φωτογραφίες. Για να βλέπουν οι μακρινοί και να δελεαστούν οι κοντινοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο χώρος μας είναι πια σχεδόν απόλυτα έτοιμος. Μόνο κάποιες "πινελιές" μπαίνουν, ανάλογα τα κέφια. Τα τακτικά σκούπισμα, σφουγγάρισμα, τακτοποίηση των υπαρχόντων είναι σταθερά. Θα ήταν καλό να βάψουμε και τα υπόλοιπα τζάμια, γιατί ο ήλιος ενοχλεί και ζεσταίνει και κάποιο κομμάτι του τοίχου ακόμη. Όταν ωριμάσουν οι συνθήκες πιστεύω πως θα υπάρξει και το τέταρτο τραπέζι, που ονειρεύομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κοντεύουμε με το βάψιμο για να ολοκληρωθεί. Δεν δείχνει τέλειο............αλλά δεν υπάρχουν χρήματα για κουρτίνες που θα ήταν πανέμορφα και νοικοκυρεμένα. Αργότερα ίσως αν βρεθεί .........χορηγός. Ράφτρα υπάρχει στην αγορά κολλάμε ................για την ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συμπληρώθηκε ο πρώτος χρόνος του ................ονείρου.Ενός ακόμη. Πιο θολό αλλά όνειρο. Την διάρκεια του την βλέπω πολύ πολύ μικρότερη απο την του προηγούμενου. Μέχρι το επόμενο.

    Ένας χρόνος με πολύ διάθεση να στηθεί όμορφα και καθαρά για τους υποψήφιους αθλητές.

    Η συντήρησή του ............μοναχική.
    Η βελτίωση του............ατομική.
    Η απόλαυσή του .............ικανοποιητική.
    Οι συμμετοχές ..............ελάχιστες.
    Οι φανατικοί...............οι γνωστοί.
    Οι εκπλήξεις από κάποιες παρουσίες...........εντυπωσιακές.
    Το μέλλον.............ψιλοαπογοητευτικό.
    Οι απορίες.............πολλές.
    Το ενδιαφέρον............σχεδόν μηδενικό.

    Μάλλον κάτι δεν κάνω καλά.

    Όμως δεν υπάρχει πια, τέτοιο σκεπτικό για παρακάλια. Όταν δεν έχω και "τροφοδοσία" από "δικούς " μου τότε στεγνώνω μέχρι να έρθει η ξηρασία.

    Η υπομονή συντηρείτε από δύο,τρις........... "αγνούς" φανατικούς.

    Για να μην πω η αδιαφορία, αλλά το μη, ουσιαστικό,ενδιαφέρον ανθρώπων που πιστεύω πως έπρεπε να είχαν δείξει λιγοστεύει την ενέργεια που έχω.

    Τα όνειρά μου φαίνεται οτι δεν συνάδουν με τα των άλλων. Θα μου άρεσε να ...................ας το αφήσω.

    Συνεχίζω όσο αντέχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κάτι πάει να γίνει.....................Κάτι ο "βοηθός" φέρελπις Α., κάτι η συμμετοχή νέου αίματος Κ.,ελπίζω να κάτσει μόνο, κάτι ο προπονητής και η τακτική συνάντηση...................κάτι γίνεται. Πήρα παράταση. Αν ο Α. κρατήσει την φυσική ενέργεια που έχει και μεγαλώσουμε έχει καλώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι ώριμοι αθλητές και η διάθεσή τους για μάθηση, δίνουν παράταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και έρχεται και φέρνει και μπουκάλια με νερό για να έχουμε....................ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Αυτό το νοιάξιμο με ευχαριστεί απίστευτα. Χωρίς πολλά πολλά αλλά απλά με διάθεση για προσφορά στο χώρο και σε εκείνους που βρίσκονται εκεί. Νάσαι καλα΄.

    "Νέο" αίμα και φρέσκια διάθεση απο την επίδοση και απόδοση όλων. Λές να γίνεται κάτι....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ονειρεύομαι, σχεδιάζω. Στην αναφορά και μόνο των σκέψεων υπάρχουν,ευτυχώς κάποιοι που λένε "μέσα". Πές πότε θές να το κάνουμε. Ευχαριστίες και στον Μ. για την γρήγορη αντίδραση, κατασκευή, τοποθέτηση.Προχωράμε στην υλοποίηση τον σχεδίων για βελτίωση του χώρου. Έχουμε αγώνες μπροστά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μια πολύ κουραστική βδομάδα τελείωσε. Με την βοήθεια του καλλιτέχνη επαγγελματία, έγινε καθαριότητα που δεν πρέπει να είχε γίνει ποτέ στο χώρο. Πολύ βρώμα. ......Το βάψιμο εγινε όπως περίπου ήθελα. ......με πρωταθλήματικη βοήθεια. Χώρος αποδυτηρίων δημιουργηθηκε και είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε το τέταρτο τραπέζι. Έρχεται αρκετός κόσμος και πια δεν χωράμε. Καλό αυτό. Με την αγωνιστική συμμετοχή των παικτών θα έχουμε πιστεύω και άλλους ενδιαφερομενους. Μακάρι. Οι οιωνοί είναι με το μέρος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έτσι μάλιστα..................Διάθεση, κέφι, παρέα, λύσεις, ενδιαφέρον, κούραση αλλά χαλάλι με τέτοια συμπαράσταση. Ονειρεμένη κατάσταση πια, με ανθρώπους που νοιάζονται και για την απλή βοήθεια. Πόσο μάλλον για τον εφοδιασμό με χρήσιμα. Ευχαριστίες σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πολύ χαρούμενος μετά την πρώτη μας αγωνιστική συνάντηση. Οι πλειοψηφία παρόντες. Ακόμη και οι αργοπορημένοι - φανατικοί . Οι απόντες ενημέρωσαν, άρα ήταν εκεί. Χάρηκα που όλοι έμειναν ευχαριστημένοι έως ενθουσιασμένοι.Ευχαριστίες για την παρουσία σας και την συμμετοχή στην παρέα.Ιδιαίτερα σε όσους ακόλουθους των "βίτσιων" μου και των ονείρων μου. Κοντινών, μακρινών αλλά και πολυυυυυυυυυυυυ μακρινών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Θεωρώ πολύ σημαντικό το βήμα που έγινε εχθές.

    Οι δηλώσεις συμμετοχής των δύο ομάδων μας στο πρωτάθλημα ΠΟΦΕΠΑ είναι γεγονός.Παράλληλα με την έκδοση δελτίων των ¨αθλητών".

    Νοιώθω ότι αυτή η δράση θα δώσει και θα δίνει ένα παραπάνω κίνητρο για όλους. Επίσης ελπίζω ότι θα φέρει κόσμο στο γήπεδό μας. Είτε για να ενισχύσει τους δικούς του, είτε για να δεί, είτε για ζηλέψει.

    Το καλοκαίρι μας βγήκε με πολύ ζέστη και παρόλο που έγιναν προσπάθειες συναντήσεων αυτές δεν είχαν "ζωηρή" συμμετοχή. Περίεργη εποχή και απόλυτα δικαιολογημένοι όλοι.

    Πάλι έργα και σκάψιμο και απίστευτη σκόνη. Μερικές φορές η καθαριότητα που πιστεύω πως χρειάζεται να υπάρχει, μοιάζει με ουτοπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αρχίζουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων. Άλλο ένα βήμα. Το ενδιαφέρον έντονο. Η παρέα έχει διάθεση και πρόθυμη να βοηθήσει σε ότι τους πω. Πρόβλημα με τις άδειες των καναλιών, θεματάκι και με την δική μας. Να δούμε που θα καταλήξει. Πάντως το ξέρω οτι μία των ημερών θα μας ξηλώσουν κάποιοι φωστήρες του συμφέροντος ή την ανυπαρξίας τους. Είδομεν. Το τέταρτο τραπέζι, εξίσου καλό με το αγωνιστικό αλλά πιο μπελάς στο δέσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Συνέχεια του ημερολόγιου - ξεδώματος.

    Ο δήμος θέλει οχι δυο προπονητές καλαθοσφαίρισης, για τα προγράμματά του αλλά έναν, και ο άλλος να "έχει γνώσεις επιτραπέζιας αντισφαίρισης ". Όταν δεν έχω διάθεση αυτό το βλέπω τελείως φωτογραφικό. Κάποιον έχουν στο περίμενε και του λένε δήλωσε οτι ξέρεις και αυτό ώστε να εκμεταλευτούμε την υπάρχουσα κατάσταση ? Απο την άλλη όταν το σκέπτομαι πιο ψύχραιμα, λέω πως είναι μια καλή ευκαιρία για συνεργασία, λέμε τώρα και καμμία............, για να απλωθεί το άθλημα παντού στην περιοχή. Διαβλέπω πως έτσι μόνο κέρδος θα υπάρξει για όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γίνεται προσπάθεια για φιλοσοφική προσέγγιση της "στασιμότητάς" μου. Καλύτερα βέβαια να προσπαθήσω να "εκμεταλλευτώ" την βελτίωση των άλλων για να πάω πιο μπροστά. Θα δείξει...............Γενικά όως είμαι - είμαστε σε ανεβασμένη κατάσταση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ας το διασκεδάζω και βλέπουμε. Ευτυχώς ο C έχει όρεξη και συμμερίζεται τις σκέψεις μου για βελτίωση του χώρου. Νοιάζεται και αυτό με ευχαριστεί ιδιαίτερα. Όλη η παρέα βέβαια δείχνει διάθεση και ενδιαφέρον. Στον πρώτο αγώνα της προσπάθειας, υπήρχε ζωντάνια και γύρω στα 15 άτομα κυρίως μικρά παιδιά - φίλαθλοι. Κάτι το οποίο ονειρεύομαι γιατί είναι ζωντάνια και όμορφο μέλλον. Είτε μείνουν είτε δεν μείνουν στο άθλημα κάτι τους μένει.Η νίκη δεν ήρθε αλλά έγινε πραγματικότητα στον δεύτερο, εκτός έδρας, αγώνα της άλλης ομάδας.Η αρχή έγινε και πιστεύω πως θα κολλήσουν περισσότερο. Το πρόγραμμα που έχουμε είναι ότι πρέπει για να έχω και μία άνεση. Τον άλλο μήνα θα υπάρχουν οι αγώνες πρωταθλήματος και έτσι κάθε 15 μέρες θα υπάρχει έντονη δράση απο πολλούς. Να δουμε πως θα βολευόμαστε. Το σκέπτομαι ....."λόφο" αλλά από την άλλη είναι ένα κίνητρο για ζωντάνια. Αν δεν κάνω κάτι μάλλον θα μαραζώσω ή θα βρώ κάτι άλλο. Για την ώρα μένουμε και προχωράμε εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ενέσεις παράτασης................

    Το χαμόγελο των συμμετεχόντων. Που έρχονται έστω και λίγη ώρα.Όση τους αφήνει η οικογένεια. Όμως το "είχα στο μυαλό μου και την βελτίωση που λέγαμε ...." "έχω αγοράσει και εκείνο που λέγαμε....", " δεν το έχω ξεχάσει το άλλο..........." είναι μια απο τις ενδείξεις οτι κάτι κάνουμε. Η άλλη είναι η χαρά που βλέπω στα μάτια "ώριμων" αθλητών μετά την προπόνηση...."σήμερα έμαθα πολλά.......", " ωραία προπόνηση κάναμε σήμερα.......", "μα αυτό το προσπαθούσα πολύ καιρό να το κάνω, δεν μου το είχε πεί κάποιος, σήμερα που μου το εξήγησες το καταφέρνω....."

    Όμορφα συναισθήματα που με γεμίζουν ενέργεια. Οι μπαταρίες μου κρατιούνται γεμάτες απο κάτι τέτοια και απο τους πολύ δικούς μου.

    Να είστε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η επιμονή των άσχετων................Αφού μωαμεθανέ μου δεν ξέρεις τους κανονισμούς τι μας κάνεις παράπονα..........................'Να του φέρω εγώ τον κανονισμό για να μάθει...............αντί να ψάξει και να μην λέει χαζομάρες.Τι τραβάμε...............!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Έρχονται μέρες που σχεδόν δεν χωράμε. Νέο αίμα, μικροί μεγάλοι. Πάικτες παιγμένοι αλλά και αρχάριοι.Βελτιώσεις στο χώρο με κάθε ευκαιρία. το έχω στο μυαλό μου συνέχεια. Το ψυγείο που ήθελα το βρήκα και μένει η μεταφορά του στο χώρο μας. Η πρόσκαιρη εξασφάλιση του χώρου έγινε με την βοήθεια του συλλόγου της γειτονιάς και την συμπαράσταση των μελών του Δ.Σ. του.Οι ομάδες μας έχουν μπεί σε αγωνιστικό πρόγραμμα και κανονίζουν μόνοι τους τα των αγώνων. Οι, φυσιολογικές, ήττες και μέτριες εμφανίσεις μόνο πρόσκαιρα δημιουργούν μια απογοήτευση. Η ψύχραιμη και σφαιρική σκέψη βοηθάει στο θετικό του μέλλοντος. Μόνο βελτίωση θα έρθει μέσα απο τις προπονήσεις. Η ιδέα πίσω απο την συμμετοχή στους αγώνες είναι η απόκτηση εμπειριών χωρίς το παραμικρό στόχο - έγνοια. Άλλωστε η συχνότητα των προπονήσεων για τους περισσότερους είναι πολύ ευκαιριακή. Οι υποχρεώσεις για όλους τρέχουν και οι προτεραιότητες συνήθως είναι άλλες απο την συστηματική παρακολούθηση των προπονήσεων. Στίς ώρες των προπονήσεων δεν υπάρχει η δυνατότητα για γρήγορη βελτίωση των δεξιοτήτων. Γίνεται προσπάθεια ώστε όλοι όσοι έρχονται να πάρουν συμβουλές και οδηγίες ανάλογο την διάθεσή τους, του χρόνου που έχουν και της ημέρας. Μέρες που έχουμε πολύ κόσμο είναι φανερό ότι δεν μπορεί να γίνει η παρακολούθηση που θα ήθελα.

    Η πρόταση μου είναι και πάλι, ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ. Αυτή μπορεί να γίνει όποτε βολεύει τον καθένα, με άνεση, ηρεμία και αποκλειστικά για τον καθένα. Η αντιστοιχία πιστεύω πως είναι ..........μία ατομική = με ένα τρίμηνο, τουλάχιστον, "γενικής" προπόνησης. Αν κάποιος (όποτε) έχει την οικονομική ευχέρεια και τον χρόνο θα πρότεινα να το δοκιμάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το μπαλόνι μου το φουσκώνω αρκετές φορές αρκετά. Το στόμιο δεν το κλείνω. Συνήθως υπάρχουν κάποιοι που βγάζουν λίγο απο την πίεση που του έχω βάλει, ευτυχώς.Έρχονται στιγμές, ακεφιάς και κούρασης περισσότερο,που νοιώθω οτι απο το πολύ φούσκωμα και χωρίς κάποια εκτόνωση, αυτή τη φορά θα κάνει ενα πουφ και θα σκάσει ολοσχερώς. Μετά λέω πως δεν θα πάρω άλλο μπαλόνι..............Όμως ο οργανισμός μου τραβάει και άλλο μπαλόνι. Αν δεν έχω άλλο, μάλλον με πήρε πολύ η κατηφόρα.....................τεσπα ( που έλεγαν ?οι νεολαίοι). Συνεχίζω να φουσκώνω το παρόν και μακάρι να μην σπάσει συντομότερα απο την όποια ωρίμανσή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Το "πρώτο βήμα" είχε γίνει κάποιο πολύ κρύο απόγευμα, όπως και φέτος, πρίν απο δύο χρόνια. Ο "φανατικός " είχε έρθει και αλλάζαμε τις πρώτες μπαλιές. Τότε δεν περίμενα οτι θα είχαμε πρόβλημα χώρου σήμερα. Ήλπιζα αλλά δεν φανταζόμουν τέτοια συμμετοχή. Νόμιζα οτι θα βράζαμε στο ζουμί μας μεταξύ μας. Τώρα περιμένουν στην σειρά να αδειάσει τραπέζι για να παίξουν. Ο κόσμος δεν θέλει να φύγει και θα ήθελε να παίζει ακόμη λίγο, παρόλο που έχει παέι 10 η ώρα..........λίγο ακόμη ένα σετ ακόμη........... Τι να πω..........."Πωπω κόσμος εδώ δεν χωράμε πιά, πρέπει να βρούμε άλλο χώρο και πιο πολλά τραπέζια" το σχόλιο παίκτη. Εγώ πάντως είμαι μέσα. Αν υπάρχει ενδιαφερον, απο κάποιους, να βρεθεί χώρος και συμφωνήσουμε στο καθεστώς παραχώρησης, μετακομίζουμε ...............αύριο. Ιδού η Ρόδος.........και το πήδημα.;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. "Εκείνος που δεν αδιαφόρησε για το διπλανό του και είχε τουλάχιστον ένα όραμα, ακόμη και ουτοπικό, για έναν καλύτερο κόσμο, φεύγει ίσως, αν όχι πιο ευτυχής, τουλάχιστον πιο ήρεμος λέγοντας «έκανα ότι μπορούσα, νoιάστηκα για το διπλανό μου, δεν πέρασα απ‘ αυτή τη ζωή μόνο ως χρήμα ή ως μια απόλυτη απουσία»."

    Κάπου το διάβασα και χάρη ΚΑΙ σε σας νομίζω ότι μπορώ να νοιώθω οτι έκανα μια επιτυχημένη προσπάθεια στο να υπάρχει και κάτι διαφορετικό στην περιοχή μας. Κάτι που θα μαζέψει κύρια τους ....μεσήλικες. Ευχαριστίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αρκετά τα πάνω κάτω μου.Εκεί που αρχίζω και "πέφτω" εμφανίζεται μια αναλαμπή και άντε πάλι. Μας μαθαίνουν. Θέλουν συνεργασία - εκμάθηση και δεν μπορώ να πω όχι. Χωρίς την διάθεση του Α δεν θα προχωρούσα μάλλον. Η φήμη απλώνεται εφόσον το θέλουμε. Το θέμα είναι οτι ο ένας φέρνει τον άλλο και δείχνει οτι δεν χωράμε. Δεν έχουμε χρόνο για να καλύψουμε τις ανάγκες που υπάρχουν. Υπάρχουν χώροι και άνθρωποι που ακόμη δεν έχουν το ερέθισμα. Αν θέλαμε να τους "ερεθίσουμε" με δράσεις και πληροφόρηση, με διάφορους τρόπους, θα είχαμε πιστεύω τεράστια συμμετοχή. Εκεί είναι που θα πρέπει να ενεργοποιηθούν οι νεότεροι για να αναλάβουν τον μεγαλύτερο όγκο της προσπάθειας. Θα προσπαθήσω να μοιραστώ τα όνειρά μου με την παρέα. Πιστεύω πως όταν ανταλλάξουμε ιδέες θα βρούμε και λύσεις, εφόσον θέλουμε να βρούμε τέτοιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Παιδεύομαι ή ευχαριστιέμαι ? Μπαίνει η ερώτηση γιατί ? Η απάντηση ανάλογα τις στιγμές..............ώς συνήθως. Θέλει διάθεση και κόπο. Η προσπάθεια είναι δεδομένη. Οικονομικά ποτέ δεν είχε θετικό πρόσημο. Άρα................? Μια ακόμη "φλασιά". Νοιώθω - σκέπτομαι οτι ΚΑΙ αυτό το χωράφι πάει χαράμι. Οπότε κάποιος πρέπει να κάνει την κουτουράδα να το οργώσει, να το σπείρει, να το ποτίσει (χωρίς λίπασμα τεχνητό, μόνο οτι δίνει η τοπική φύση) και να περιμένει. Όλο αυτό βέβαια θέλει κόπο προσπάθεια και ......όπως συμβούλεψε ένας σεβάσμιος...............ΥΠΟΜΟΝΗ. Η πιο εργασίες έγιναν, με πολύ μοναξιά στην αρχή. Μόνο κτυπήματα στην πλάτη και δήλωση διάθεσης.Μια μικρή έμπρακτη συμπαράσταση υπήρχε. Οι καρποί απέδωσαν και το χωράφι δείχνει υγιές. ¨Ομως η έκταση είναι τεράστια. Γιατί να μην καλλιεργηθεί ? Τα θέλει ο κ.οργανισμός σου. Γουστάρει σχέδια, επεκτάσεις, διάδοση ............χωρίς βοήθεια δύσκολο. Κατά καιρούς εμφανίζεται το ΓΙΑΤΙ, ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ. Έλα μου ντε.Δεν ξέρω πόσους πείθει η απλοική εξήγηση. Ακούγεται πάρα πολύ έξω απο τα σύγχρονα πράγματα και παλαιότερα βέβαια, ένας λόγος παραπάνω σήμερα.Έτσι ας βγώ, για άλλη μια φορά, απο την βολή μου. Ας κάνω μια κόμη προσπάθεια, ας κάνω μερικές δαπάνες ακόμη. Οικονομικές και ψυχικές. Πάνω κάτω θα έχω πολλά.........σύνηθες. Overall, που λένε και στο χωριό,ξέρω οτι μόνο θετική παρακαταθήκη θα μείνει. Σίγουρα να ανοίξουν ορίζοντες, νέοι με σωστή βάση. Γνωστό οτι δεν γίνεται αντιληπτό απο την αρχή. ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ..................απλή κουβέντα. Τα παιδιά .....βιάζονται και βι..άζονται συχνά απο τους ενήλικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τα "ξέρω εγώ, εύκολο είναι....και ...δεν με βολεύει αυτό...." είναι που με κουράζουν.Έτσι ή αλλιώς δεν μπορώ να λειτουργήσω διαφορετικά απο αυτό που είμαι και έχω μάθει. Να διαφοροποιηθώ μπορώ να βελτιωθώ ανοικτός.Να προσαρμοστώ με βάση αυτά που θα ήθελαν οι άλλοι δεν................Αν δεν πεισθούν, προχωράμε για αλλού. Αν χρειαστεί .......επιστροφή στην ΕΣΤΙΑ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Είναι όμορφο και σίγουρα πολύ πολύ βολικό να τα βρίσκεις έτοιμα και κύρια ΚΑΘΑΡΑ.

    C και Ασ. και έκπληξη Αλ. πολλά ευχαριστώ για την εκτέλεση και Μ2. για την διάθεση να ............καθαρίσετε για όλους. Είστε πολύ καλό, φυσικό, "λίπασμα" για την καλλιέργεια μας. Είπαμε πως τεχνιτό λίπασμα δεν παίζει. Αν μπεί για λίγο, γρήγορα σταματά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. " Πρέπει να πας, έτσι είσαι εσύ"......................όποτε "πέφτω" θα το θυμάμαι.Για όσο αντέξω. Τα παιδιά..............τα παιδιά, χαίρομαι που είναι ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Φαίνεται πως όσο μεγαλώνουμε γινόμαστε όλο και πιο εγωιστές. Τις τελευταίες μέρες "έπεσαν" πάρα πολλά μαζεμένα. Σαφώς και οι εκτιμήσεις είναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ. Αλλά πόση βαρύτητα έχει μια "λάθος?" εκτίμηση, μια αντίδραση. Προφανώς δεν είναι της συγκεκριμένης στιγμής. Αν δεν βράζει από καιρό με την μια δεν γίνεται να σκάσει. Πίκρα. Φαίνεται πως ένα ακόμη ταξίδι φτάνει στο τέλος του. Ήταν, γενικά, από τα όμορφα ταξίδια. Φοβάμαι πως το τέλος αυτής της διαδρομής θα επηρεάσει πάρα πολύ την "μηχανή" για τα επόμενα ταξίδια. Τόσα όνειρα που δεν βρήκαν την παραμικρή ανταπόκριση. Τόσα σχέδια που ούτε καν έγινε σχολιασμός. Νοιώθω ότι προσπάθησα πάρα πολύ και διέθεσα απίθανο χρόνο και διάθεση για να βοηθήσω. Νομίζω και μόνο γιαυτό δεν μου αξίζει, να εισπράτω αυτά τα συναισθήματα που νοιώθω τώρα. ΚΡΙΜΑ.
    Θα προσπαθήσω πολύ να μην αναφέρω όλα όσα έχω τώρα στο μυαλό μου. Θα χαλάσουμε και το παρελθόν που δεν αλλάζει έτσι ή αλλιώς. Ας αφήσω απέξω τα εκτός χώρου και το τι ένοιωσα στην κάθε στιγμή. Είμαι σίγουρος ότι και εγώ είχα, σε στιγμές, αντιδράσεις που πείραξαν . Πράγματα που είπα και δεν ήταν τις στιγμής, το έχω ΚΑΙ αυτό. Προσπαθούσα να τα αφήσω για να πάμε παρακάτω. ΠΙΚΡΑ.
    Λόγω ηλικίας μου , μάλλον, κάποιες κουβέντες και αντιδράσεις καρφώνονται στο κεφάλι μου και δεν βγαίνουν σχεδόν ποτέ. Ο χρόνος βοηθάει να ξεθωριάσουν . Αλλά μέχρι εκεί. Τώρα φτάσαμε να λέμε, «ευτυχώς» που δεν μένουμε κοντά. Για φαντάσου. Από την μια μέρα στην άλλη γιατί…………….? Δυστυχώς ΚΑΙ αυτή την εποχή υπάρχουν πολύ σοβαρά οικογενειακά θέματα που δεν αφήνουν να δω πιο «χαλαρά» κάποια γεγονότα που ουσιαστικά είναι ΠΑΙΓΝΊΔΙΑ. Αλλά έτσι ή αλλιώς τα παιγνίδια τα παίζουμε εμείς ΟΛΑ, ανάλογα το μυαλό του καθενός. Ας είναι ………………………μακάρι τα σοβαρά «παιγνίδια» της τύχης ? της μοίρας? Να τα ξεπερνάμε με τις λιγότερες πληγές. Οι ουλές πάντως θα μένουν για να μας τα θυμίζουν, έχω αρκετές τέτοιες. Ευτυχώς έχω ανθρώπους ΜΟΥ που δεν είναι αυταρχικά αυστηροί στα τόσα ελαττώματα που έχω. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.
    Θα προσπαθήσω να μην σκέπτομαι το μέλλον γιατί θα επηρεάσω και άλλους που δεν έχουν κανένα ρόλο, σήμερα. Οι αποφάσεις για το μέλλον αργότερα, έχω χρόνο.
    Για το αύριο, που δεν υπάρχει χρόνος, και για την προσπάθεια που έγινε για τον στόχο για μια στιγμή κατέρευσε. Τόσο σοβαρός είναι ο λόγος, τέτοιο κακό έκανα, τόσο βαριά ήταν η κουβέντα , ο κοντόφθαλμός στόχος ήταν τέτοιος ώστε να αποφασιστεί να ακυρωθεί η προσπάθεια ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. Πάντα έλεγα στους παίκτες μου, κάθε ηλικίας, ότι μεταξύ μας θα έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας. Αν έχουμε ζωντανό τον κοινό στόχο μπορούμε να ξεπερνάμε τα εμπόδια.
    Την πρόταση μου την έκανα στον Θ. Αν την μεταβιβάσει έτσι, μπορούν ακόμη να σωθούν τουλάχιστον τα προσχήματα. ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    Προσπαθώ να μην βάλω τα πράγματα και τα συναισθήματα σε ζυγαριά. Δεν έχει νόημα σίγουρα.
    ΚΡΙΜΑ………………………….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Όπως και με την άλλη σελίδα, ο στόχος ήταν να υπάρχει αμφίδρομη ανταλλαγή απόψεων.Η κώφωση, η αδιαφορία, η βαριεστιμάρα, η έλα μωρέ την να γράψω, ..........έκανε και αυτήν κατάθεση απόψεων και συναισθημάτων. Νοιώθω οτι ίσως δεν είναι και πολύ λειτουργική για κάτι τέτοιο. Αλλά και στο φατσοβιβλίο, που είναι ο κόσμος σχεδόν όλη μέρα μέσα, ούτε απο εκεί έπιασα τον παλμό. Βρές μπας και οι ανεμόμυλοι που βλέπω δεν υπάρχουν ? Εγω τους βλέπω να γυρίζουν κιόλας. Βέβαια αν δεν γυρίζουν με όσο όρεξη, έχω να φυσάω, ΣΚΑΩ. Γιαυτό ήθελα και άλλους να φυσήξουν. Οι περισσότεροι θέλουν να τους βλέπουν να γυρνούν χωρίς να νοιάζονται για το πως. Αφού παίρνουμε την παραγωγή δεν ψάχνουμε και πολύ το πώς βγαίνει.Παρατηρήσεις, αστεία πάντα, για τα πανιά που δεν είναι ραμένα καλά, για τις πέτρες που έχουν φθαρεί και θέλουν φροντίδα, "γιατί δεν τις αλλάζεις" μόνο.
    Άλλωστε "κονομάς" απο τον μύλο........... ευτυχώς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Σταματώ. Γίνομαι πολύ αυστηρώς και θα γίνω κακός.........πολύ. ΕΥΤΥΧΕΊΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Η ψυχολογική μου κατάσταση παραμένει...............γιο-γιο. Με κουράζει. Προσπαθώ να μιλάω απο ελάχιστα έως καθόλου. Δεν με βοηθά αλλά προέχουν άλλα. Πρέπει να κρατήσω ζωντανή την δράση γιατί θα αισθανθώ χειρότερα. Θα γίνω πιο εγωιστής.
    Το μεγάλο ευτύχημα είναι οτι δεν υπάρχει μίσος και αντιπάθεια. Θα ήταν κρίμα. Έτσι τουλάχιστον θα συμβιώσουμε στην "κοινή" ζωή μας. Πολλά πολλά δεν είχαμε ....................μείναμε με τα λίγα ελάχιστα. Κύκλος. Ο χρόνος απαλύνει .............θα μείνουν οι ουλές. Ανάλογα το δέρμα και το βάθος. Χαίρομαι αλλά δεν μπορώ πια να απολαύσω, φυσικά.

    Ίδωμεν.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Οι τελευταίες κουβέντες που αντάλλαξα με διάφορους με βοήθησαν να "χωνέψω" οτι θα πρέπει να είμαι συγκρατημένος στα όνειρα μου. Βλέποντας και κάνοντας. Αν βρεθεί άνετη περίπτωση χώρου, έχω διάθεση να τον φτιάξω όπως φαντάζομαι. Αλλιώς ...........συντήρηση του υπάρχοντος και με το ωράριο το υπάρχων. Αν ανοικτό θα την πληρώσω ώς γνωστόν εγω...........Η παρέα πάντως βελτιώνετε.....Μάλλον οι δουλειά που γίνεται αποδίδει και διασκεδάζει.....μικρούς Λ, μεγάλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Το επίπεδο της παρέας έχει ανέβει.Με κάποιους, που έχουν χρόνο, έχουν αρχίσει "χοντρές κόντρες". Νέοι "μπελάδες". Ήδη χάνουμε και τα πρώτα set.....μμμμμμμμμμμ. Είναι καλοί μαθητές και συνεπείς.Οπότε είναι θέμα χρόνου να έχουμε ενδιαφέρουσες ομάδες για παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Το σχόλιο εδώ είναι πολύ κάτω οπότε θέλω να πιστεύω πως είναι για μένα μόνο.Έτσι κι αλλιώς τον καημό μου γράφω. Το πάθος ξεφουσκώνει. Λίγοι φανατικοί συνεχίζουν. Άλλοι για τον εαυτό τους και κάποιοι δείχνουν πραγματικό ενδιαφέρον. Τα όνειρα θα μείνουν τέτοια. Μόνος μου κουτουράδες δεεεεεεεεεεεεεεν.............πιά. Ευτυχώς βρίσκω άλλα πάθη και παθαίνω. Το καλό είναι οτι τα απολαμβάνω και έχουν να κάνεις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για μένα. Νέοι στόχοι, αρκετή προσπάθεια-γυμναστική και οράματα, προσωπικά. Όσο πάει και όσο γίνεται πιο συγκρατημένα. Να μην μπούμε και .........πολύ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Οι συμμετοχές πια είναι αρκετές ώστε να μην χωράμε. Ο βοηθός ατύχησε και εγώ μαζί του. Αντιστέκομαι στην εύρεση άλλου χώρου. Υπάρχει ενδιαφέρον ουσιαστικό απο ένα δύο αλλά άλλο απ'έξω και άλλο απο μέσα. Ας γίνει μια συνάντηση να ενημερωθεί ο καθένας για τα σχέδια και τις προοπτικές και βλέπουμε πως θα κινηθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ας φρεσκάρω λίγο την κατάσταση, μετά απο πάρα πολύ πολύ καιρό.Η παραμονή στον χώρο, αποδείχτηκε ....σοφή. ΘΑ ΕΊΧΕ ΜΠΛΈΞΕΙ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ το θέμα και σίγουρα θα ήμουν περισσότερο στεναχωρημένος. Η βοήθεια που είχα στο μυαλό μου, υπήρχε με ποσοστό επιτυχίας............60%, αισιόδοξα. Οπότε εφέτος ,που είχαμε "μαζική" αποχώρηση, θα ήταν αδύνατη αυτή. Αναίμακτα έληξε και αυτή η ιδέα, χωρίς τα δράματα, που είχα στο μυαλό μου. Αυτό σχεδόν πάντα φτιάχνει δραματικές καταστάσεις και ιδιαίτερα τα βράδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Έτσι ο αριθμός πια είναι υπό έλεγχο. Έχει γίνει μερική συμπλήρωση του αριθμού, χωρίς υπερβολές. Το πράγμα θα συνεχίσει πολύ πιο χαλαρά, στα σίγουρα. Μεγάλωσα,κουράζομαι πιο γρήγορα και παραξένεψα. Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις ,που με κρατούν, Μ,Χ,Δ,Τ. Με διάφορα εμπόδια, τυπικά κύρια, προχωράμε το σταθερό διήμερο της απασχόλησης και της ζωντάνιας.Σε δουλειά και κίνηση να βρισκόμαστε.Οι επιλογές του καθενός πρέπει να γίνονται σεβαστές άσχετα με τον τρόπο που γίνονται και το όποιο κόστος,κύρια ψυχικό. Ας είναι...............γιατί και τι άλλο να κάνω.....τώρα. Αν υπήρχε διάθεση θα μπορούσαμε πρώτα να κάνουμε κουβέντα, αλλά αφού δεν υπήρχε............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Σήμερα απλά τσουλάω χωρίς ιδιαίτερα σχέδια και στόχους. Αρκετά πιο χαλαρά και κύρια χωρίς να κυνηγάω την ουρά μου. Έτσι κι αλλιώς βασικά την είχα πάρει απο πίσω μόνος μου. Με την βοήθεια κατα καιρούς κάποιων. Που μάλλον πολύ φυσικά δεν υπήρχε λόγος να μπούν πιο βαθειά αφού υπήρχε κάποιος να τραβάει το κουπί ? Τέσπα, που έλεγαν οι νεολάιοι. Γκρίνια τέλος...............για τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή